"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine − 4 =

six + eleven =

Cunoscută pentru incredibilele sale previziuni făcute de-a lungul anilor, celebra clarvăzătoare Carmen Harra, mediumul la care apelează aproape toate vedetele de la Hollywood a făcut preziceri care dau fiori și pentru anul 2019.

Iată despre ce este vorba.

Carmen Harra – Se anunță mișcări sociale, asemănătoare cu cele din 1989

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element.

Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, a mărturisit clarvăzătoarea.

Totodată, aceasta a ținut să menționeze că, deși întreaga lume va avea de suferit pe plan politic, de data aceasta nu vor fi pierderi omenești, însă dezastrul economic va fi la el acasă.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.