"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven + nine =

eighteen − eight =

Aveți probleme din cauza arsurilor și nu știți ce metode să folosiți pentru a scăpa de această problemă? De mare folos vă vor fi câteva remedii de care, cu siguranță, că nu aveați habar. Iată ce trebuie să faceți.

Folosiți pasta de dinți cu mentă sau vanilie

Unul dintre leacurile care vă vor fi de mare folos este pasta de dinți cu mentă, care e minunată pentru arsurile minore. Tot ce trebuie să faceți este să țineți partea afectată sub apă rece, să uscați ușor apoi să acoperiți cu pasta de dinți.

Tot pentru arsurile minore puteți folosi aloe vera, care va îndepărta durerea, răcorind locul. Cât privește ceaiul negru, acesta conține acid tanic, care absoarbe căldura din arsuri și la face astfel mai puțin dureroase. Ce trebuie să faceți este să puneți câteva pungulițe ude de ceai negru pe arsură și să le fixați.

Pentru ușurarea durerii și a inflamației este foarte bun și oțetul, care nu va lăsa ca rana să se infecteze. Un excelent antibiotic natural este oțetul, care ajută la prevenirea infectării arsurii, îndepărtează durerea și ajută pielea să se vindece mult mai repede.

Nu în ultimul rând, laptele este considerat unul dintre cele mai bune remedii pentru arsuri. Dacă aveți astfel de probleme, puneți pe zona arsă lapte sau iaurt gras și lăsați să acționeze în jur de un sfert de oră.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.