"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + 6 =

15 − 12 =

România, una dintre cele 42 de țări participante la Eurovision care va avea loc la Tel Aviv, în Israel, va fi reprezentată de Ester Peony cu melodia “On a Sunday” în urma selecției naționale de duminică, 17 februarie, ce a avut loc la Sala Polivalentă.

loading...

Ester Peony, pe numele ei Ester Alexandra Crețu, va apăra culorile României în cea de-a doua semifinală a lunii mai, respectiv pe 16, iar dacă va trece de aceasta etapă, o vom putea vedea în finala concursului atât de îndrăgit de o lume întreagă, programată pentru 18, aceeași lună.

Cântăreața și compozitoarea Ester Peony este de origine română, dar în copilărie a locuit în Canada, la Montreal, iar în 2014 se remarcă în mediul online prin realizarea de cover-uri pentru piese celebre.

Conform infomusic.ro, ulterior a semnat un contract cu o casă de discuri din România, iar în 2015, Ester Peony a debutat la radio şi TV cu melodia “Sub aripa ta” (featuring Vescan), înregistrând un mare succes.

Iată mai jos și interpretarea…

Un articol de Ileana Mlădinoiu

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.