"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − one =

sixteen − twelve =

Vă întrebați deseori de ce aveți decepții în dragoste? Oare nu cumva, doamnelor, nu vă comportați cum ar trebui în fața bărbaților? Iată cum trebuie să se comporte o doamnă. Sunt sfaturi care vă vor fi de mare ajutor.

Nu spuneți mereu da la orice zice bărbatul

Credeți că dacă veți fi mereu de acord cu ce spune un bărbat veți fi privită cu ochi mai buni? Greșit! O femeie trebuie să aibă propriile sale păreri, chiar dacă asta deranjează uneori un domn. Niciodată, dar niciodată, o doamnă nu are voie să bea peste măsură atunci când iese alături de un bărbat. Va fi desconsiderată pe loc.

Sigur că un bărbat e partea esențială în viața unei femei, însă nu uitați doamnelor și domnișoarelor că bărbatului nu îi place să fie centrul universului pentru voi. Drept urmare, nu vă dați deoparte relațiile și prietenii, pentru că tot dumneavoastră veți pierde.

Foarte important de știut este că o femeie nu trebuie să accepte relațiile intime de la primele întâlniri. Dintr-un motiv bine întemeiat: nu va mai exista între voi nici un fel de respect. Sub nici o formă nu aveți voie să vorbiți permanent de relația pe care ați avută și minciuna nu are ce căuta în relația voastră. Dacă vreți să aveți o relație frumoasă, atunci încetaț flirturile și încercați să nu încercați să fiți altcineva decât ceea ce sunteți cu adevărat.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.