"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

10 + eleven =

six − 3 =

Orice femeie își dorește să fie mama, dar puține sunt cele care conștientizează cum ar trebui să se poarte cu fetele, pentru a avea o relație minunată mama-fiică.

Iată ce nu trebuie să spună o mamă niciodată fiicei sale.

Evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că se pot transforma în adevărate revolte

De la bun început, o mama trebuie să știe cum să discute cu fiica sa, pentru a nu ajunge la un conflict puternic. Drept urmare, dacă o vedeți cu o fustă mult prea scurtă sau o bluză decoltată, doamnelor fiți atente cum puneți problema.

Ar fi bine să-i explicați că nu trebuie să se expună în fața unui bărbat, ci să îl lase pe acesta să o descopere. Nu vă criticați fiica, indiferent de situație, pentru că dezaprobarea mamei se poate transforma într-un dezastru. Când fiica are un iubit, parcă toată lumea se schimbă pentru o mamă.

Chiar dacă nu vă place iubitul fetei, nu îl criticați, pentru că, cine știe, e posibil să fie chiar viitorul soț… sub nici o formă, nu trebuie să vă comparați fiica cu altcineva pentru că îi veți aduce o mare durere. Nu o certați chiar dacă a luat o notă mică, ci pur și simplu explicați-i că e bine să își dea mai mult silința, pentru că e foarte inteligentă și acest lucru o va face să fie privită altfel.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.