"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × three =

nineteen + 4 =

V-ați întrebat vreodată ce a făcut superba actriță Brigitte Bardot de a arătat mereu așa de bine? să nu uităm că a fost prima femeie care a apart în costum de baie la Cannes.

Iată care a fost senzaționala dietă a lui Brigitte Bardot.

A făcut întotdeauna mult sport

Cu măsuri de supermodel, Brigitte Bardot a avut întotdeauna forme de fotomodel. Ce metode a folosit?În primul rând a făcut foarte mult sport, în special înot și dans și totodată a consumat multă apă în fiecare zi. de altfel, aceasta își începea mereu ziua cu un pahar cu apă și-l încheia tot așa. Totodată, Brigitte a afirmat că i-au plăcut mult ceaiurile de plante.

În ceea ce privește dieta, aceasta consuma multe legume și fructe, dar și foarte mult iaurt grecesc, pe care de altfel l-a folosit și ca desert dar și ca gustare. Fulgii de ovăz, salata taboulleh (preferata ei), pui, fructe de mare făceau, de asemenea parte din meniul zilnic al lui Brigitte Bardot, iar vinul și șampania nu lipseau niciodată. Apropiații au spus că din geanta acesteia nu a liptit niciodată ciocolata neagră, nucile sau semințele crude.

În vârstă de 84 de ani, celebra actriță este și azi la fel de frumoasă și asta fără să apeleze la nici un fel de operații estetice.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.