"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × three =

12 + 10 =

Chiar dacă anul 2019 se anunță mult mai bun pentru toate zodiile atât din punct de vedere astrologic, cât și numerologic, totuși vedeta zodiacului va fi Săgetătorul, care va avea parte de succes, șanse, oportunități, sănătate și iubire din belșug.

loading...

“Vinovatul” este Jupiter

Toate lucrurile bune pe care nativul Săgetător le va avea în aul 2019 i se datorează lui Jupiter, considerată în astrologie planeta marilor beneficii, astfel că zodia pe care o tranzitează va avea beneficii pe toate planurile.

Ce i se va întâmpla mai concret Săgetătorului anul acesta?

În primul rând își va întâlni sufletul pereche, se poate căsători și își poate mări și familie.

Totodată, nativii acestei zodii vor avansa la locul de muncă, vor începe noi proiecte, iar astfel situația financiară va fi cu mult mai bună decât în anii trecuți.

Este foarte important de știut că Jupiter a intrat în zodia Săgetătorului în noiembrie 2018 și îl va părăsi abia în decembrie 2019, atunci când se va duce în Capricorn.

De asemenea, specialiștii susțin că Jupiter va mai ajung în semnul Săgetătorului, al cărui guvernator este, abia peste 12 ani.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.