"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten − 5 =

5 × one =

Se spune că nimic nu este mai frumos decât să-ți găsești jumătatea și să trăiești o poveste de dragoste ca în filme. Tinerilor îndrăgostiți li se recomandă să citească cu mare încredere această rugăciune și dragostea lor va fi sporită, iar relația va merge binecuvântată.

loading...

“Dumnezeule bun şi mare, tu eşti iubire şi te-ai făcut om, născându-te dintr-o Fecioară; tu ai trăit între noi, oamenii, pentru a ne învăţa să ne iubim unii pe alţii; te-ai unit cu firea noastră omenească pentru a o sfinţi cu dumnezeirea ta.

Fii preamărit pentru nemărginita ta înţelepciune cu care rânduieşti toate în armonie şi pace! Mi-ai călăuzit paşii vieţii la întâlnirea cu N.; ne-ai deschis apoi calea cunoaşterii şi iubirii reciproce. Îţi mulţumesc cu acea bucurie cu care florile şi păsările salută răsăritul soarelui! Înalţă gândurile şi simţurile noastre, ca să preţuim dăruirea totală reciprocă până într-atât, încât s-o trăim numai în cadrul ordinii voite de tine, în sacramentul căsătoriei, ca pe un sacrificiu de sine suprem, sfinţitor şi răscumpărător.

Fereşte-ne de primejdiile din noi şi din afara noastră care ar putea pricinui scăderea afecţiunii ce ne leagă, ori înstrăinarea unuia de celălalt. Dă sentimentelor noastre seriozitate şi trăinicie!

Binecuvântează relaţia noastră! Fă-o să crească şi să se împlinească în tine, unicul şi adevăratul Dumnezeu!

Amin!”.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.