"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Destinul este linia vietii a fiecarui om. Aceasta linie porneste dintr-un punct si se modifica in functie de ganduri si idei. Fizica cuantica demonstreaza ca totul este energie, viata, noi ca oameni, dar si gandurile noastre. Atunci cand acestea prin contur, ne influenteaza destinul in functie de incarcatura lor.

loading...

Fizica cuantica si paradoxurile sale

Una dintre cele mai mari descoperiri ale fizicii cuantice este ca totul este energie. Pana sa apara aceasta stiinta, materia era considerata ca fiind fie solida, lichida sau gazoasa, insa lucrurile s-au schimbat. Tot ceea ce ne inconjoara este energie, viata este energie, Universul este energie si chiar omul este mai mult decat un corp fizic, adica energie.

Fizica cuantica ne mai spune ca toate particulele din acest Univers sunt in acelasi timp peste tot. Aceasta se numeste incertitudine cuantica. Principiul incertitudinii al lui Heisenberg este o consecinta a acestui fapt.

Amplitudinea undei asociate cu o particula corespunde pozitiei ei, iar lungimea de unda (mai exact, Transformata Fourier a acesteia) este invers proportionala cu impulsul. Pentru a localiza unda astfel incat ea sa aiba un maxim ingust (adica o incertitudine a pozitiei mica), este necesar sa fie incorporate unde cu lungime foarte mica, corespunzatoare unor impulsuri mari dupa toate directiile, si astfel o incertitudine mare a impulsului. Acesta este un paradox, pentru ca atunci cand nu exista un observator, de fapt, nimic nu exista cu adevarat, iar particulele se afla toate in acelasi loc.

Mai mult de atat, atunci cand sunt observate, particulele isi schimba starea si devin ceea ce vedem noi, adica realitatea. Mai explicit, asteptarile oamenilor modifica dramatic realitatea. Aceasta teorie este una certa si a fost demonstrata prin numeroase formule matematice.

Realitatea si interpretarea ei

Inca din cele mai vechi timpuri, cei mai invatati dintre oameni sustineau ca realitatea nu exista. Ei aveau partial dreptate, pentru ca in ziua de astazi, fizica cuantica ne spune ca realitatea exista doar in clipa in care este observata. Particulele, despre care scriam mai sus, se afla simultan in mai multe locuri sau peste tot si doar in clipa in care exista cineva sa le observe, ele iau o anumita forma.

Asadar, realitatea exista numai atunci cand este vazuta sau observata, dar cu toate acestea, energia exista in ambele conditii. Aceasta energie este cea care influenteaza viata in adevaratul sens al cuvantului.

Gandurile modifica destinul

Una dintre cele mai subtile forme de energie este gandul. Gandurile sunt acea forta invizibila care sta in spatele a tot ceea ce faci in viata. Totul incepe in mintea ta, cu gandurile pe care le ai. Daca ar fi sa facem o comparatie, gandurile sunt forta de inceput a creatiei. Este posibil ca atunci cand s-a realizat creatia pe Terra, la inceput sa fi fost gandul si abia apoi cuvantul, pentru ca orice entitate inteligenta mai intai trebuie sa gandeasca si apoi sa actioneze.

Asadar, gandurile sunt formele primare de energie care ne influenteaza viata. Aceste ganduri se pot naste din energie negativa sau pozitiva. Totul este in functie de cum gandim si cum ne raportam la un moment dat. Cand suntem furiosi, nastem ganduri monstruoase, iar cand suntem echilibrati, gandurile poarta energie pozitiva.

– Stiai ca o stare de furie sau de suferinta, iti imobilizeaza sistemul imunitar timp de 5-6 ore, timp in care se poate declansa aproape orice boala? Practic, in tot acest timp, esti lipsit de aparare, exact ca un calculator fara antivirus. Profesorul neurolog Dumitru Constantin Duca, chiar a demonstrat asta la nivel stiintific. Insa, el nu este singurul. Sunt multi altii care au demonstrat exact acelasi lucru.

– Stiai ca celulele din corpul tau, au propria inteligenta? Practic, celulele reactioneaza la gandurile si sentimentele pe care le ai. Iata un experiment realizat in Occident: pentru inceput s-a recoltat un esantion de ADN de la o persoana. Apoi esantionul a fost dus la 1000 de km distanta, intr-un laborator.

Aceste ganduri sunt cele care influenteaza particulele din incertitudinea cuantica sa prinda anumite forme. Daca gandurile sunt pozitive, atunci destinul va fi unul bland, iar daca sunt nascute din negativism, atunci destinul va fi pe masura.

De cate ori nu ti-ai dorit ceva cu ardoare si ca prin minune s-a intamplat? Probabil ca de foarte multe ori, pentru ca aceasta este o lege fireasca a acestui Univers.

Concluzia este una singura, cu cat gandurile sunt mai bune, mai precise si mai intense, cu atat destinul tau va fi unul frumos si fericit!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.