"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − 16 =

seven + five =

V-ați îndrăgostit de o persoană născută sub semnul Gemenilor sau vă este șef? Ar trebui să știți cine sunt aceștia cu adevărat.

Nu intrați cu bocancii în sufletul lor

O caracteristică a Gemenilor este faptul că nu își vor pierde niciodată timpul cu persoane nepotrivite, dar nici nu vor lăsa pe nimeni să intre în sufletul lor, așa mai bine nu riscați.

Chiar dacă nu se îndrăgostesc prea ușor, atunci când o fac, sunt extrem de responsabili în relația lor.

Tot Gemenii sunt cei care pun cele mai îndrăznețe întrebări și sunt persoane care trec peste toate greutățile vieții, doar pentru a-I face cei din jur fericiți.

Foarte inteligenți, vor alege ca partener o persoană care să-I stârnească. Chiar dacă sunt dezordonați, au propria lor ordine.

Nu încercați niciodată să enervați un Geamăn, pentru că veți sfârși în lacrimi dumneavoastră. Pe scurt, dacă vă place un Geamăn cu adevărat, trebuie să știți că acesta adoră plimbările și o va face doar alături de cineva care îi va schimba starea de spirit.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.