"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 7 =

four + nine =

Iubim bărbații, dar de multe ori comportamentul acestora ne face să spunem că sunt imaturi? Se pare că nu e o greșeală a femeilor.

Dacă acestea se maturizează foarte repede, bărbații o fac mult mai încet și ar trebui să înțelegem asta. Mai ales că și specialiștii au găsit un răspuns la veșnica întrebare: când se maturizează bărbații?

Enigma a fost dezlegată

Potrivit unui studiu efectuat în Statele Unite ale Americii pe un lot de 1000 de bărbați, oamenii de știință au dezlegat enigma în ceea ce privește vârsta la care se maturizează bărbații.

Așa se face că cercetătorii spun că domnii încep să fie încrezători în forțele proprii și să-și asume responsabilități odată cu vârsta de 54 de ani.

Acesta e momentul în care bărbații încep să scape de neîncrederea de adolescent și să se comporte cu adevărat ca niște adulți, în privința felului în care își organizează viața.

Pe de altă parte, cercetările din Marea Britanie spun că domnii s-ar maturiza la o vârstă mult mai mică, adică la 43 de ani.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.