"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × three =

seventeen − three =

Papa vine în România – Atât Vaticanul cât și Administrația Prezidențială au făcut anunțul oficial legat de vizita Papei Francisc în România. Acesta va veni pe data de 31 mai și vas ta în țara noastră timp de trei zile.

Papa vine în România – După 20 de ani de la vizita regretatului Papa Ioan Paul al II-lea

La un deceniu după ce unul dintre cei mai iubiți oameni din lume, Papa Paul Ioan al II-lea a pus piciorul pe pământ românesc, a venit rândul Papei Francisc să viziteze România. Acesta urmează să efectueze o călătorie apostolică în țara noastră în perioada 31 mai- 2 iunie și va poposi la București, Iași, Blaj și Șumuleu-Ciuc, unde are loc cel mai mare pelerinaj romano-catolic din România.

Vizita Sfântului Părinte are loc la invitațiile venite din partea Președinției României, a Guvernului și a Conferinței episcopilor din România. Papa Francisc se va deplasa cu elicopterul sau cu un avion privat şi la Bucureşti va fi găzduit de Ambasada Vaticanului.

Papa Francisc va vizita şi zona sărace din mai multe judeţele ale României. Suveranul Pontif a ajuns în fruntea bisericii catolice în martie 2013 când a primit şi statutul de şef de stat.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.