"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three + fifteen =

17 + nineteen =

Cum orice femeie vrea să fie deosebită, alegerea unei tunsori pare un lucru foarte greu. Iată de ce aveți nevoie de sfaturile specialiștilor. În rândurile următoare, veți afla ce fel de tunsoare I se potrivește fiecărei zodii în parte

loading...

Berbecilor li se potrivește tunsoare pixie

Pentru că niciodată nu au timp de nimic și sunt mereu pe fugă, femeile din zodiac Berbecului trebuie să adopte o tunsoare lejeră, care să le pună în valoare personalitatea, de aceea, pixie este cea mai potrivită variantă.

Buclele lejere sunt cu siguranță apanajul femeilor din Pești, în timp ce doamnele și domnișoarele din zodia Taurului ar putea încerca o tunsoare bob cu vârfurile ușor ondulate.

Nativele din Gemeni se pot juca când cu păru întins, când cu cel ondulat, iar cele din Rac atrag atenția imediat cu un bob lejer. Leoaicele ar fi bine să poarte părul lung, iar Fecioarele vor fi apreciate pentru părul mediu, cu bucle lejere.

Balanțelor li se potrivește părul drept, iar o tunsoare scurtă le dezvăluie personalitatea celor din Scorpion. Un păr ondulat, cu șuvițe este tot ce le trebuie doamnelor din Scorpion, în timp ce nativele din Capricon vor fi mereu ca scoase din cutie cu tunsori serioase.

La rândul lor, cele din Vărsător pot adopta orice stil de tunsoare, dar e bine să nu încerce să-și schimbe look-ul în totalitate.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.