"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × three =

fourteen + seven =

Dacă nu vă imaginați viața fără persoana de lângă voi, asta înseamnă că iubiți cu adevărat. Dar cum să păstrați viața frumoasă lângă aceasta și să aveți o căsnicie fericită, aveți în rândurile de mai jos cele mai bune sfaturi.

loading...

E important să aveți același statut social

Pentru ca o căsnicie și o relație să meargă cum trebuie, este de dorit ca cei doi să aibă același nivel de cultură și poziție socială, iar diferența de vârstă să nu fie prea mare.

Dacă el sau ea nu este în realitate așa cum v-ați imaginat, nu trebuie să vă pierdeți în acea relație, ci să căutați ceea ce meritați.

Pentru că iubirea nu e îngrădire, ci să îi acorzi libertatea de care are nevoie celuilalt. Nu uitați însă că pentru iubire e nevoie să lupți iar pentru asta trebuie să îl chemați în ajutor pe însuși Dumnezeu.

Totodată, nu trebuie să uitați că după încheierea căsătoriei, soțul și soția trebuie să trăiască unul pentru celălalt. Rețineți că cele două vieți sunt legate cu o legătură strânsă, pentru că mariajul este unirea a două jumătăți într-un întreg.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.