"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 + fourteen =

fourteen + 12 =

După sărbătorile de iarnă, când s-au adunat câteva kilograme în plus, cele mai bune prietene sunt ceaiurile care le topesc. Apelați la ajutorul acestora și în cel mai scurt timp, veți avea silueta de invidiat.

loading...

Ghimbirul în amestec cu măr vă scapă de grăsimi

Pentru a elimina apa în exces, specialiștii recomandă ceaiul de urzică și ananas. Acesta au un excepțional efect diuretic și, drept urmare, va elimina apa din țesutul adipos.

Mai mult decât atât, aceste ceaiuri vă scapă de senzația permanentă de foame. Se prepare un ceai obișnuit din urzică, în care se adaugă 30 ml suc proaspăt de ananas.

Rezultatul este garantat 100%. Pentru a scăpa de grăsimile acumulate, a stimula circulația sângelui și a stimula metabolismul, apelați la ajutorul ceaiului de ghimbir cu măr.

Veți observa cum caloriile vor fi arse cât ați bate din palme. Nu în ultimul rând, pentru stimularea digestiei sunt o adevărată minune coacăzele negre, care nu doar că reglează tranzitul intestinal, dar detoxifică totodată și organismul.

Tot pentru a arde grăsimile puteți folosi cu succes ceaiul verde. Dacă alegeți să amestecați ceai verde cu coacăze negre, veți avea cea mai de temut armă împotriva grăsimilor.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.