"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen + eleven =

1 × three =

Mai sunt câteva zile și trebuie să mergeți la o petrecere? Iată ce sfaturi vă dau specialiștii.

Nu vă schimbați culoarea părului

Chiar dacă de mult timp v-ați dorit să vă schimbați culoarea părului, nu e momentul să o faceți înainte de o petrecere. S-ar putea să nu vă iasă așa cum ar trebui și să aveți un șoc. Fie vă veți schimba nuanța cu mult înainte de petrecere, fie după.

Tot specialiștii spun că nu e bine să faceți tratamente cosmetice noi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să vă răsfățați, dar nu încercați lucruri pentru prima dată. Totodată, nu trebuie să apelați la produse cosmetic noi. Dacă vreți să vedeți cum e acel produs, cereți o mostră, lăsați să acționeze o zi și abia apoi achiziționați.

Totodată, nu trebuie să vă treziți cu puțin timp înainte de petrecere, pentru că nu veți avea timp să le faceți pe toate. Drept urmare, pregătiți tenul cu crème hidratante și nutritive, nu uitați de măștile cosmetic din produse naturale, iar la capitolul machiaj alegeți ce vi se potrivește cel mai bine. și, de ce nu, testați-l și pe acesta înainte de a pleca la petrecere.

Nu uitați nici de coafura potrivită și alegeți să o faceți la un salon. La capitolul ruj, trebuie să știți că pentru ca acesta ca rezista, buzele să fie perfect hidratate. Dacă nu e așa, renunțați la rujul clasic și folosiți un gloss.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.