"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

thirteen − 12 =

4 × four =

Partenerul este cel cu care vă veți petrece de acum încolo viața. Așa că domnilor, aveți nevoie de aceste sfaturi pentru a ști cum să treceți împreună pese greutăți.

Iată ce trebuie să faceți pentru a avea o căsnicie fericită.

Nu loviți niciodată o femeie

Ați cunoscut o femeie și credeți că ea e aleasa? Dar v-a întrebat vreodată dacă vă ajung banii sau doar îi place să cheltuiți cu ea? Poate că nu ar fi rău să vă mai gândiți odată. Aveți impresia că femeia trebuie să stea doar la cratiță?

Atunci, domnilor, nu vă mirați dacă veți rămâne singuri. Bătrânii noștri spuneau că un bărbat care vrea să aibă liniște în casă, trebuie să-și lase soția să facă toate plățile și toți banii să fie tot la ea. Sub nicio formă, domnilor, nu aveți voie să loviți o femeie.

Renunțați la viața de burlac!

Nu vă va ierta niciodată acest gest, indiferent de ce veți face. Dacă v-ați căsătorit și continuat să aveți tot o viață de burlac, se spune că la burlăcie vă veți întoarce. Încetați să vă uitați după alte femei odată ce v-ați găsit jumătatea și nu uitați că aceasta ține mult la lucrurile mici, cărora dumneavoastră nu vreți să le dați importanță.

Dacă observați că soția s-a schimbat, n-ar fi rău să vă întrebați dacă nu cumva voi sunteți adevărații vinovați. Sub nici o formă nu trebuie să acuzați o femeie care spune că are nevoie de o schimbare, așa că e indicat să o ajutați să își îndeplinească visurile.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.