"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Indiferent că aveți probleme la locul de muncă sau toate vă merg din plin, trebuie să purtați mereu la dumneavoastră câteva rugăciuni care vă sunt de mare ajutor la serviciu. Citiți-le ori de câte ori aveți nevoie, după trebuință și problemele vor dispărea.

Rugăciune pentru pace şi linişte la locul de muncă

“Doamne, Dumnezeul meu. Bunăvoinţa ta este un turn în jurul meu şi a locului unde lucrez. Transformă acum şi aici toţi duşmanii în oameni amabili şi responsabili, transforma toată dizarmonia în armonie, transformă toată nedreptatea în dreptate, transformă tot conflictul în înţelegere şi pace. Alungă prin Puterea Ta spiritele Răului din sufletul oamenilor care lucrează aici, dă-le pace sufletească, toleranţă şi bună înţelegere. Amin”.

Rugăciune pentru rezolvarea conflictelor la locul de munca

“Dragii mei îngeri, Vă rog să îmi dați un semn că îmi voi putea regăsi liniștea și pacea la locul de muncă, sau cel puțin că voi fi mutat într-o poziție nouă, în care mă voi putea bucura de seninătate. Vă rog să mă călăuziți și să îmi spuneți ce trebuie să fac pentru a rezolva problema cu care mă confrunt sau pentru a merge mai departe”.

PUBLICITATE

Rugăciune pentru eliminarea conflictelor la locul de muncă

“Doamne Dumnezeule, Dorinţa mea cea mai profundă este să fiu fericit în timp ce muncesc şi îţi cer ajutorul astfel încât să-mi pot găsi liniştea la locul de muncă. Te rog, ajută-mă să fiu înţeles şi să mă înţeleg cu fiecare om cu care intru în contact. Te rog, eliberează-mă de orice temeri care ar putea declanşa conflicte la locul de muncă. Te rog pe Tine şi pe îngeri să mă îndrumaţi către responsabilităţile şi sarcinile de muncă ce răspund intereselor şi deprinderilor mele. Mă vizualizez acum că mă simt fericit atunci când mă trezesc dimineaţa să merg la muncă, şi vă cer ajutor ca această viziune să devină realitate. Amin”.

Rugăciune pentru o nouă slujbă

“Doamne Dumnezeule, Creatorule, M-ai călăuzit să-mi găsesc o nouă slujbă şi te rog să mă ajuţi să observ uşile pe care le-ai deschis pentru mine acum. Cer ca semne foarte clare şi evidente să mă îndrume către o nouă slujbă, în care talentele şi interesele mele să fie folosite în moduri cât mai utile. Te rog să mă ajuţi să ştiu că merit o nouă slujbă minunată şi să elimin orice manifestare de nervozitate în cursul interviului în vederea angajării. Cer ca alţi îngeri să-mi stimuleze încrederea şi curajul şi să rămân centrat pe cunoaşterea sigură pe care mi-o trimiţi mie acum. Amin”.

Citiți aici și Rugăciunile scurte din Biblie care vă vindecă sufletul,trupul și mintea!

PUBLICITATE

Rugăciuni pentru mai multe oportunităţi de afaceri

“Doamne Dumnezeule, Sfinte Duh, maeştri elevaţi şi îngeri, Fie ca toţi cei care ar putea primi binecuvântările produselor şi serviciilor oferite de afacerea mea să fie călăuziţi să mă contacteze astăzi. Voi primi cu braţele deschise noi oameni şi noi oportunităţi în viaţa mea. Doresc să elimin orice gânduri, tipare sau credinţe negative care m-ar determina să-mi „sabotez” noile oportunităţi. Vă rog să mă ajutaţi să ştiu că merit să fie mai bine acum. Amin”.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]