"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 1 =

4 × five =

Orice părinte își dorește ca fiul/fiica să aibă o căsătorie fericită, dar sunt momente în care mariajul se lasă așteptat.

loading...

În acele clipe, nimeni nu trebuie să deznădăjduiască, ci să se întoarcă cu multă credință către Dumnezeu, citind și uimitoarea rugăciunea pentru căsătorie, de mare ajutor.

Iată mai jos textul rugăciunii!

“Doamne, ascultă puțina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul Tău (numele) și nu ne lăsa fără răspuns.

Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său și pe mama sa și să se unească cu femeia sa și să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăția ei. Tu i-ai primit în Împărăția Ta pe soții care au dus o viață de evlavie, împlinind poruncile Tale și crescându-și urmașii în frica Ta.

Rânduiește, Doamne, precum știi, ca la vremea potrivită robul tău (numele) să-și întemeieze o familie. Ca nu cumva să trăiască o viață de păcat, stând departe de nuntă. Să nu-și întineze trupul cu patimile și cu poftele, batjocorit fiind de diavol.

Ajută-l, Doamne, să găsească o soție credincioasă, o soție blândă, bună și iubitoare, care să-i fie cu adevărat podoabă și alături de care să meargă pe calea mântuirii.

Te rugăm, Doamne, vino în ajutorul lui, că numai Tu știi ce e în adâncul inimilor oamenilor. Găsește-i Tu, Doamne, o soție vrednică alături de care să facă tot binele.

Nevoința este pentru femeia credincioasă bărbatul necredincios, și nevoința este pentru bărbatul credincios femeia necredincioasă. Dăruiește-i Tu, Doamne, să aibă parte de un cămin liniștit, de dragoste și de înțelegere, ca să Te laude împreună cu toți ai casei lui până la sfârșitul vieții sale.

Amin”.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.