"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − sixteen =

1 + 16 =

Fie că vă sărbătoriți ziua numelui sau cea de naștere, nu lăsați să treacă acea zi fără să rostiți o rugăciune care vă va aduce doar bucurii și satisfacții.

loading...

Iată mai jos și textul rugăciunii…

“Dumnezeule Preasfinte, cum voi putea a-ți mulțumi cu vrednicie pentru viața ce mi-ai dat? Tu m-ai scos din întunericul neființei și viața mea este un dar al bunătății tale. Tu, care m-ai păzit până acum, mă sprijinește în necazuri și întâmpină trebuințele mele. Tu ești cela ce priveghezi asupra mea, îndreptezi pașii mei în calea binelui și mă aperi de ispite.

Când mă rătăcesc, Tu mă întorci în calea poruncilor Tale; când mă poticnesc, Tu mă sprijinești; când cad, Tu mă ridici și când păcătuiesc, Tu mă întorci și-mi deschizi părinteștile Tale brațe.

O, cât de multe sunt datoriile mele către Tine, pentru că mi-ai dat viață și mi-ai dat în toate zilele semne despre părinteasca Ta bunătate și îngrijire. Plin de vie recunostință, Ție îți închin toate zilele vieții mele și înțelepciunea Ta să mă povățuiască în tot timpul vieții mele și înțelepciunea Ta să mă povățuiască totdeauna în calea binelui și fericirii; pentru rugăciunile și mijlocirile sfântului (din ziua respectivă) și ale Preacuratei Maicii Tale.

Amin”.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.