"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 − 2 =

5 × 2 =

Vă place să vă lăudați? Să bravați? Dar v-ați gândit vreodată că poate alții nu vor să audă aceste lucruri, iar dacă veți continua să le faceți, atunci veți fi privit așa cum nu ar trebui? Iată lucrurile pe care trebuie să le țineți doar pentru voi.

loading...

Nu vă lăudați niciodată cu cariera

Aveți o funcție importantă într-o companie? Un salariu mare? Sunteți o persoană importantă? Încercați să păstrați toate aceste lucruri pentru dumneavoastră pentru că sunt persoane care nu pot ajunge la nivelul vostru și poate se simt prost.

O prietenie adevărată nu se bazează niciodată pe lucruri material. Și pentru că a venit vorba de lucruri materiale, încercați să nu dați nimănui de înțeles sau, mai grav, să demonstrați că suferiți de snobism. Chiar dacă vă permiteți multe lucruri, e bine să fiți un om normal, dacă nu vreți să vă atrageți doar dușmănii.

Nu spuneți cum vă distrați

Tocmai v-ați întors dintr-o excursie la Paris? Dacă ați avut acest noroc, nu trebuie să vă bateți cu cărămida în piept, pentru că sunt oameni care și-ar dori să meargă doar o zi la munte sau la mare și nu își permit. Mai mult decât atât, nimeni nu are voie să se laude vreodată cu partenerul pe care-l are acasă.

Vezi aici Cum îți dai seamă când cineva îți vrea răul și ești înconjurat de energii negative!

E de ajuns să spuneți când sunt întrebat că sunteț bine, fără a da prea multe detalii despre viața personală. Nu în ultimul rând, dacă aveți ceva vicii, nu le puneți pe tapet. Cu cât le veți ține mai ascunse, cu atât veți avea o viață mai frumoasă.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.