"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 + 9 =

20 + 3 =

Vreți să vă întâmpinați musafirii cu băuturi speciale, care să fie apreciate chiar și de cei mai pretențioși?

loading...

Este momentul atunci să încercați câteva rețete de cocktail-uri cu totul și cu totul speciale. Iată despre ce este vorba.

Christmas Punch

Apărută inițial în India, această băutură a fost preluată la începutul secolului al XVII-lea și de Anglia. Pentru preparearea inegabilului preparat intitulat Christmas Punch aveți nevoie de următoarele ingrediente: 500 ml țuică de prune, 250 ml afinată, 4 mere caramelizate la cuptor, 2 l ceai de fructe uscate, 2 bețe de scorțișoară, 300 ml fresh lime, 250 ml sirop de zahăr, 100 g mentă, 2 kg mere, 200 g fructe de pădure uscate, 200 g fructe de pădure. Combinați toate ingredientele și puneți la rece.

Christmas shot

Un shot pe care să-l consumați cu prietenii înainte de începerea petrecerii îl puteți face în trei culori specifice Crăciunului, respective roșu, verde și alb. Ingredientele necesare sunt 10 ml Grenadine, 20 ml lichior de mentă, 10 ml lichior de iaurt. Combinați în această ordine, având grijă ca băuturile să nu se amestece, ci doar să se aranjeze în straturi.

Sherry Butter

Ingredientele necesare realizării acestui preparat sunt 80 ml vin roșu, 20 ml Cherry Brandy, 20 ml piure fructe de pădure/ sirop de fructe de pădure și ½ buc lămâie. Se amestecă ingredientele și se consumă alături de un platou de brânzeturi.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.