"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 14 =

two × 2 =

Orice femeie se îndrăgostește iremediabil de bijuterii. Dar oare știți cum să deosebiți pe cele adevărate de cele false, pentru a evita momente neplăcute? Iată ce trebuie să faceți…

Faceți testul cu magnet

Tocmai ați achiziționat superbe bijuterii din aur și vreți să vedeți dacă sunt cu adevărat reale? Folosiți testul cu magnetul. Pur și simplu atingeți magnetul de bijuterii, iar dacă acestea sunt atrase înseamnă cu mai conțin și alte aliaje.

Trebuie să știți că nici un obiect din aur sau argint nu interacționează cu magnetul. În caz că vreși să cumpărați bijuterii din argint, atunci folosiți testul cu creta. Trageți o linie cu creta pe bijuterie și observați ce urme lasă. Dacă acestea sunt gri, sunteți fericite, dacă nu va lăsa nici o urmă, nu cumpărați acele bijuterii. Aurul, spun specialiștii, poate fi detectat în doar câteva secunde cu puțin iod pus pe partea din interior a bijuteriei.

Dacă nu va lăsa nici o urmă, e aur adevărat. În ceea ce privește pietrele prețioase veritabile, trebuie să știți că acestea sunt reci atunci când le atingeți cu obrazul. În ceea ce privește diamantele, acestea conduc căldura și nu se vor aburi niciodată atunci când veți sufla aer cald spre ele.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.