"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × 2 =

10 + twenty =

Oare există cineva care să nu se fi confruntat măcar odată în viață cu problema bătăturilor?

loading...

Cu siguranță, nu. A venit însă momentul să nu vă mai faceți atât de multe probleme, pentru că există trucuri inteligente pentru a preveni apariția acestora. Iată ce trebuie să faceți.

Mergeți la cumpărături seara

Un prim pas pentru a uita de bătăturile dureroase este să faceți tot ce puteți pentru a alege încălțămintea potrivită. Asta înseamnă că că trebuie să mergeți la cumpărături seara, pentru că atunci piciorul este obosit și veți face alegerea corectă, să fiți foarte atenți la calitatea materialului și ce tehnologie s-a folosit la producerea acestuia.

Întotdeauna înainte de a pleca încălțați cu o pereche nouă de pantofi, purtați-i prin casă folosind șosete încălzite. În acest fel, pantofii se vor lăsa mult mai repede.

Utilizați plasturi

Un alt truc pentru a nu face bătături sau bășici este ca piciorul să fie mereu uscat, iar pentru asta aplicați pudră specială în interiorul acestora. De asemenea, imediat ce ați început să simțiți chiar și cel mai mic disconfort, aplicați plasturi pentru a diminua riscul de apariție al bășicilor și bătăturilor.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.