"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

10 − 3 =

3 × four =

Născută în America, de mulți ani în România, Patrizia Paglieri iubește la nebunie mâncarea italienească, iar rețetele sale sunt delicioase. Iată cum puteți face cele mai bune rulouri cu prosciutto a la chef Patrizia Paglieri.

loading...

Cum se prepară

Pentru a obține această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: piept de curcan 200 g, prosciutto crudo 4 felii, rozmarin 2 crenguțe, ulei de măsline extravirgin 3 linguri, vin alb 15ml, sare după gust. Bucățile de curcan se bat bine până se subțiază, apoi se adaugă ulei de măsline extravirgin, puțină sare și rozmarin bine mărunțit.

Se iau două felii de prosciutto crudo pentru fiecare bucată de carne, se adaugă pieptul de curcan peste acestea și se rulează ușor, apoi se pun două scobitori. Se pune la foc mediu o tigaie în care se adaugă puțin ulei de măsline și se pun cele două rulouri cu o crenguță de rozmarin.

Când observați că rulourile au prins culoare, adăugați puțin vin alb, lăsați focul încet și mai lăsați în jur de zece minute. Scoateți rulourile și le așezați în farfurie alături de sosul din tigaie. Atenție! Dacă observați că se usucă mult în timpul pregătirii, puteți adăuga două linguri cu apă.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.