"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − 8 =

2 × 1 =

Orice femeie vrea să arate impecabil, dar uneori tocmai această dorință o face să nu fie plăcută de domni. Iată la ce lucruri se uită bărbații, iar dumneavoastră, doamnelor, nu le băgați în seamă.

Alegeți un machiaj cât mai discret

V-ați chinuit să vă aranjați părul cheltuind o sumă mare de bani la coafor și totuși, bărbatul din fața dumneavoastră, e insensibil? Poate că, pe viitor, n-ar fi rău dacă ați încerca să nu mai folosiți atât de mult fixative, clame sau alte lucruri de care lui nu-i pasă, ba mai mult îl enervează atunci când vrea să vă mângâie. De cele mai multe ori, buclele lăsate să curgă pe umeri fac o impresie foarte bună.

Mare atenție și la machiajul prea strident, pentru că nu aveți să arătați ca și cum v-ați fi pus o mască pe față. Nu uitați că bărbații caută cât mai mult naturalețea. Genele artificiale sunt la modă? Poate, însă domnii se pare că nu prea mai sunt fascinați de acest lucru. Mai bine puțină mascara! Un lucru care sub nici o formă nu trebuie să se întâmple este să aveți dinții galbeni și o respirație care să-i sperie.

Unghiile nu sunt făcute? De sub bluză ies câteva fire de păr? Tenul nu arată așa cum ar trebui? Luați repede măsuri, pentru că domnii sunt primii care observă astfel de lucruri. Nu în ultimul rând, nu vă retușați machiajul în public și nu lăsați buzele să se usuce. Aveți mereu la îndemână rujul sau un balsam de buze. Atenție și la parfum, pentru că domnii nu suportă aromele puternice!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.