"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Fluturii simbolizează iubirea, fericirea și transformarea. Sunt un simbol puternic și, se pare că fiecărei luni îi este atribuit un fluture diferit, așa cum se observă în imagine…

Să vedem ce spune al tău despre tine!

Ianuarie

Tu chiar poți să îi asculți pe cei din jur, de aceea ești mereu înconjurat de prieteni. Atitudinea pozitivă cu privire la viață îi face pe cei din jurul tău să te caute pentru a-ți cere sfaturi.

Februarie

Ai o personalitate vibrantă și captivantă, însă poți fi invizibil, atunci când îți dorești asta. Ai un magnetism extraordinar și ești o fire șarmantă. fascinated by it.

Martie

Ești persistent și nu renunți cu ușurință. Ești determinat și cucerești războaie cu pași mici.tu găsești ceva bun în orice situație.

Aprilie

Lucrurile mici înseamnă mult pentru tine și asta pentru că ești o fire emoțională. Oamenii te iubesc pentru sensibilitatea ta. Ești acea persoană care vrea să schimbe lumea în bine.

Mai

Oamenii te iubesc pentru că ești mereu tu însuți. Nu minți și nu ascunzi nimic, iubești sinceritatea și ești un familist convins.

Iunie

Personalitatea ta este una împăciuitoare și eviți conflictele. Ești genul de persoană care lasă ceva în urma sa.

Iulie

Ești curajos și ai o personalitate puternică, însă ai momentele tale de sensibilitate. Respecți pe oricine și iubești dreptatea!

August

Ești sincer și răbdător, însă ai unele probleme în a recunoaște atunci când greșești.

Septembrie

Imaginația ta bogată te face să îți pui întrebări cu privire la orice aspect al vieții. Ști cum să ieși din bucluc, iar oamenii te admiră pentru asta.

Octombrie

Ai o atitudine pozitivă și poți rezolva cu ușurință problemele. Ești o fire blândă și bună.

Noiembrie

Ai o minte expresivă și ai mereu idei noi. Tu trăiești în propria ta lume, însă ai și o conexiune puternică cu realitatea.

Decembrie

Fire ambițioasă, însă te temi să simți prea mult pentru o persoană. Oamenii te admiră pentru faptul că îți accepți greșelile cu ușurință.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.