"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Predicțiile bazate pe analiza alunițelor nu este de ieri de azi, specialiștii spunând că acestea au atins apogeul în secolele XVI și XVII. Ce spune locul în care amplasate, forma și mărimea lor? Citiți și vei descoperi.

Alunița de pe inelar semnifică talent artistic

V-ați născut cu o aluniță pe degetul arătător? Înseamnă că sunteți o persoană ambițioasă și competitivă, care totdeauna va lupta pentru a-și atinge scopul, sociabilă dar și mereu în atenția celorlalți, de la care veți primi mereu ajutor. Dacă aveți o aluniță pe degetul mare, se crede că veți fi mereu protjejat de familia și veți avea mereu o situație materială bună.

Echilibrate și cu mare talent în afaceri sunt persoanele care au o aluniță pe degetul mijlociu, iar cele cu un asemenea semn pe inelar au o înclinație mare către artă, sunt persoane optimiste, dar din păcate ușor de manipula de cei din jur. Abile, îndemânatice și foarte descurcărețe sunt persoanele cu alunite pe degetul mic. Potrivit legendelor indiene, alunițele din palmă reprezintă promisiunile din viețile anterioare.

PUBLICITATE

Persoanele cu alunite la ureche atrag bunăstarea de partea lor

În altă ordine de idei, alunițele de pe frunte spun despre un om că are un temperament coleric, iar cei încăpățânați și materialiști sunt dați de gol de alunițele de pe tâmple. Afectuoși și conservatori sunt cei cu alunite pe bărbie, iar cei cu alunițe pe nas trebuie să aibă grijă să nu se lase niciodată pe planul doi.

O imensă dorință de a reuși în viață au cei cu alunițe pe buze, iar cei cu alunițe la ureche atrag mereu bunăstarea de partea lor. Nu în ultimul rând, alunițele de pe brațe vorbesc despre o persoană politicoasă, care va avea o familie fericită și împlinită.

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]