"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × 4 =

6 + 4 =

Nu puteți să faceți față problemelor care apar de-a lungul timpului? Puteți învăța cum să treceți peste acestea de la floarea de lotus!

Nu vă limitați posibilitățile

Studiul florii de lotus a început încă din vechiul Egipt, când savanții au constatat că în timpul nopții, aceasta are o viață diferită. Superba floare de lotus se închide, iar planta își ține floarea în apă pe tot parcursul nopții. De aici, a apărut asocierea dintre floarea de lotus cu renașterea și Soarele.

Mai târziu, oamenii de știință au afirmat că cine nu știe cum să facă față mediului exterior, cedând în fața oricărei probleme care se ivește, a pierdut viziunea florii de lotus. Ceea ce reprezintă un mare obstacol în calea dezvoltării spirituale.

Cu alte cuvinte, orice persoană care își limitează posibilitățile, nu face altceva decât să amâne și să uite, într-un final, care este scopul său real. Ce este de făcut? Niciodată să nu respingem situațiile pe care viața le creează, ci să le primim cu drag, însușindu-ne lecția pe care o primim.

Pentru că nu putem să evităm aceste experiențe, este important să fim echilibrați. Pentru că asta este lecția de viață pe care o dă floarea de lotus: să creștem din pământ și să ne îndreptăm întotdeauna brațele către Cer.

Citește aici o Rețetă de îngrășământ natural pentru plante. Vei avea cel mai roditor pământ!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.