"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten − two =

five × 1 =

Există lucruri în viață mult mai importante ca dietele. Mai ales că și moda femeilor slabe a trecut. De ce are nevoie o femeie pentru a străluci, indiferent dacă are câteva kilograme în plus? De multă iubire! Iar mai nou, oamenii de știință vin cu o afirmație incredibilă: domnilor, dacă vreți să fiți fericiți într-o relație, căsătoriți-vă cu femei plinuțe!

loading...

Stăpâne pe propria persoană

Nu există femeie care să nu țină la imaginea pe care o are, așa cum nu există bărbat căruia să nu îi pese de cum arată partenera lui. Și totuși, atunci când iubești cu adevărat, nu mai contează kilogramele.

Mai nou, oamenii de știință au venit cu câteva afirmații în completarea celor știute. Un ultim studiu a scos la iveală faptul că bărbații care au o relație cu femei plinuțe sunt cei mai fericiți, sunt mult mai buni și zâmbesc din ce în ce mai mult.

Care să fie motivul?

Se pare că doamnele sau domnișoare slabe sunt mult mai rezervate, mai neprietenoase și aproape deloc expresive cu emoțiile lor. În schimb, doamnele voluptoase își înțeleg mult mai bine partenerii de viață și anticipează nevoile acestora, inclusiv aceea de a mânca ceva bun în fiecare zi.

Studiul a fost condus de renumiții medici Filemón Alvarado și Edgardo Morales de la Departamentul de psihologie din cadrul UNAM.

În consecință, doamnelor, încetați să vă mai faceți griji în ceea ce privește aspectul fizic. Dacă aveți încredere în dumneavoastră, veți fi și sănătoase și iubite așa cum vă doriți.

Citiți aici Secretele femeilor trecute de 40 de ani… De ce sunt mult mai apreciate de bărbați!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.