"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Încă nu v-ați găsit sufletul pereche, dar îl căutați cu înverșunare? Specialiștii spun că nu trebuie să vă puneți sufletul pe tavă oricărei persoane cu care vă întâlniți, în speranța că va fi ceea ce căutați. Iată care sunt zodiile care ar face orice e omenește posibil pentru a avea relația pe care și-o doresc.

Taurii vor loialitate

Dintre toate zodiile, Taurii, conduși de planeta iubirii, Venus, visează poate mai mult ca orice altă zodie ca în viața lor să intre iubirea cea adevărată. Ceea ce nu e rău deloc, însă nu oricine merită dragostea lor. Nu le-ar strica să fie puțin mai atenți la potențialii iubiți, asta ca să nu sta mereu să-și pună întrebări despre cine este cu adevărat omul din fața lor. Chiar și așa, trebuie să știți că un Taur nu se arunca cu capul înainte și va studia problema pentru a pune bazele unei relații bazate pe loialitate și comunicare.

Racii emotivi…

La rândul lor, Racii, persoane extrem de sensibile, dar mai ales emotive, sunt reticenți în a-și exprima sentimentele, pentru că le e teamă de suferință. Dar atunci când îl/o vor găsi pe cel/cea care merită toată dragostea lor, vor lăsa garda jos și vor face orice ca să-i acorde acestuia toată atenția pe care o merită.

PUBLICITATE

Peștii se aruncă des ”cu capul înainte”…

Cei care se aruncă cel mai frecvent cu capul înainte într-o relație sunt Peștii. Dar, odată cu această încredere, vine la pachet și dezamăgirea. Ar fi indicat să știe cui să ofere iubirea, atenția, respectul și înțelegerea, ca să nu mai descopere că oamenii pot fi și altfel atunci când îi cunoști.

Citește aici Care sunt zodiile predispuse la atacuri de panică și depresie. Se sperie din orice!

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]