"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dacă acum te regăsești stând întins pe canapea și privind în gol, iar lacrimile îți curg șiroaie pe obraji, nu te rușina!

loading...

În ultimii ani ai experimentat de toate și nu ai ajuns la nicio concluzie.  Ai greșita impresie că toți cei din jur au făcut ceva cu viața lor iar tu ești o epavă, care nu va reuși niciodată să ajungă la mal.

Stai, te gândești că fiecare zi este aceeași rutină și nimic bun nu se poate întrevedea și, pe lângă toate astea apare acea zi în care simți că ai pierdut totul.

Urmează perioada de vină, te cerți, îți reproșezi cât de mult ai greșit și cum ar fi trebuit să procedezi diferit, așa că treptat ajungi să crezi că totul este din vina ta.

Frica îți cuprinde corpul și treptat ajungi să îți creezi un film în minte cum că vei rămâne singur/ă și toți te vor părăsi, pentru că nu meriți pe nimeni.

Hai să îți spun ceva, toate vor trece și vei reuși, îți promit!

Ok, dacă acum îți vine să plângi, plângi până scoți toate lacrimile și dacă te simți pierdut/ă este în regulă, dar ai încredere, vei găsi o ieșire!

Este în regulă chiar să crezi că i-ai dezamăgit pe toți, și asta va trece, pentru că cei care te iubesc cu adevărat vor rămâne lângă tine, chiar dacă poate i-ai supărat. Nu ai înțeles atunci că greșești și ai învățat o lecție.

Ceea ce ai tu de făcut este să nu renunți, știu că pare dificil acum și că ai mintea plină de tot soiul de gânduri, în mare parte negre, dar orice ai face, nu te da bătut/ă!

Nu te lăsa învins/ă, noi suntem mândri de tine, prin simplul fapt că citești acest articol și ai avut curajul să îl deschizi.

Așa că înțelege, nu ești un eșec. Când vei ieși din această situație vei înțelege care îți este, cu adevărat puterea!

Vezi și rugăciunea care te ajută să depășești orice depresie!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.