"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − four =

five × four =

Nu purtați un singur cercel, pentru că veți atrage vorbe rele

Din cele mai vechi timpuri, doamnele și domnișoarele au ținut cont de superstiții atunci când au purtat bijuterii. Iată de ce trebuie să țineți cont, ca să vă meargă bine.

Pandativele sub formă de stea sunt aducătoare de bunăstare

Bunicii noștri spun că pentru a avea parte de bunăstare, trebuie să purtăm la gât pandantive sub formă de cruce, cerc sau stea. De asemenea, dacă primiți o stea cu un lănțișor, nu o dați niciodată altcuiva, pentru că vă veți pierde speranța și șansa la lucruri bune. În ceea ce privește crucea, înainte să o purtați, aceasta trebuie sfințită. La rândul lor, pandantivele sub formă rotunda sunt simbolul împlinirii.

Cerceii cu rubine alungă durerea

Și cerceii au superstițiile lor, de aceea se spune că pentru a nu atrage vorbele rele nu e bine să purtați doar un singur cercel. Încă din vremurile străvechi se știe că cerceii de aur aduc faimă iar cei din argint vă apără de rele și de necazuri. De asemenea, cerceii cu diamante au rolul de a îmbunătăți vederea, iar cei cu rubine alungă durerile. Dacă vreți să aveți parte de vești bune, purtați cercei cu pietre albe. De asemenea, se crede că dacă veți pierde un cercel, e semn că veți pierde pe cineva drag sau atrageți sărăcia și ghinionul. Cât privește brățările, cele din aur protejează destinul și sănătatea iar cele din argint dragostea.

Citește de ce este bine să porți bijuterii de argint.

Un articol de Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.