"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Pe numele său Linda Gray sau mai bine cunoscută sub numele pe care l-a purtat în Dallas, Sue Ellen, este o femeie foarte activă la vârsta de 77 de ani și arată impecabil chiar și la bătrânețe.

loading...

În ciuda faptului că a mai pus câteva kilograme și au apărut câteva riduri, Linda a îmbătrânit frumos.

De curând, Linda a fost surpinsă de paparazzi, îmbrăcată sport și cu un zâmbet larg pe chip.

Se pare că îndrăgita actriță este la fel de frumoasă și de plină de viață, ca în zilele în care juca în alături de J.R. Ewing.

Copilăria nu a ferit-o de probleme, a fost crescută de o mamă alcoolică și violentă

Actrița nu ezită să recunoască faptul că a avut o copilărie și o viață grea. Mama sa era extrem de violentă, din cauza consumului exagerat de alcool, după care s-a căsătorit cu un bărbat la fel de violent, de care a divorțat, însă toate au lăsat amprente asupra vieții sale.

Actrița susține că rolul său din Dallas nu a fost întâmplător și că a putut reda efectiv trăirile resimțite din copilărie și până la maturitate.

Linda spune că nu a apelat niciodată la botox, la creme anti-îmbătrânire sau operații estetice, ci a reușit să se mențină în formă doar cu niște trucuri simple. „Totul vine din interior. Dacă mănânci responsabil, bei multă apă, faci sport și ai grijă de gândurile tale, atunci ești foarte bine pregătit. Trebuie să nu uiți că tu ești responsabil pentru ce mănânci, pentru ce bei și pentru ce gânduri ai. Nimeni altcineva nu este responsabil”.

Un mare 10 din partea noastră!

Vezi și secretul celei mai frumoase femei de la Bollywood…

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.