"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Chiar dacă e un actor iubit de întreaga omenire și un bărbat șarmat, dorit de majoritatea femeilor, Brad Pitt a trecut printr-un moment neplăcut atunci când a divorțat.

Acesta a fost momentul când acesta a realizat foarte multe lucruri și s-a hotărât să le dea celor care vor să-și păstreze căsnicia, sfaturi de care ar trebui să ținem seamă.

O femeie nu vă aparține niciodată!

Când ați cerut-o de soție, i-ați promis că o veți face mereu fericită? Atunci, țineți-vă promisiunea domnilor și nu uitați să o faceți pe femeia pe care ați ales-o, să se simtă mereu specială.

PUBLICITATE

Și nu uitați că nu vă aparține! Iubiți-vă cât puteți de mult, dar nu uitați un lucru esențial: în inima dumneavoastră, domnilor, nu e loc decât de două persoane: voi doi.

Reîndrăgostiți-vă de femeia visurilor

Dacă vreți să vă păstrați căsnicia și să fiți mereu ca la început, reîndrăgostiți-vă de femeia visurilor! Pentru ca acest lucru să fie posibil, încetați să vedeți defectele și concentrați-vă doar asupra a ceea ce vă place la ea. Altfel, veți avea mereu motive să o respingeți.

Vreți să o schimbați? Serios? Nu cumva ați ales-o pentru că este așa cum vă place? Sunteți triști? Ce vină are soția? Trebuie să înțelegeți că nu e responsabilă pentru stările pe care le aveți și, în consecință, nu vă vărsați frustrările pe ea. Iar dacă ea e supărată, nu încercați să o ignorați. E de ajuns să îi spuneți că sunteți acolo când are nevoie…

PUBLICITATE

Citește aici Sfaturile unei femei divorțate despre căsătorie. Ce i-ar fi plăcut să știe din timp, ca să evite despărțirea!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.