"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Munții Bucegi se găsesc între Valea Prahovei, Valea Dâmboviţei,  Carpaţii Orientali și Subcarpaţii Curburii. Poate că ați auzit sau poate că nu, însă din cele mai vechi timpuri se vorbește despre fenomene paranormale petrecute în acest loc.

loading...

Datorită prezenței acestor fenomene, în anul 1968, Nicolae Ceaușescu a decis să înființeze “Departamentul Zero”.

Astfel, s-a semnat un acord între România şi China, prin care “Departamentul Zero” a fost organizat şi supervizat de Doctorul Xien, un  parapsiholog. Misiunea acestuia fiind descoperirea, educarea şi dezvoltarea anumitor persoane cu capacităţi extrasenzoriale.

Astfel, s-au descoperit zone energetice deosebite şi existenţa unei galerii subterane imense, ce uneşte mai multe peşteri din Carpaţi. Tot acest centru energetic fiind cunoscut sub numele de Axis. Se pare că Axis indică locul geometric al tuturor structurilor Universului.

Unele dintre energii protejează munţii Bucegi, iar cel mai elocvent exemplu este apa vie de la “Şapte izvoare”

Se pare că aici se găsește  una dintre cele mai curate ape din lume, iar probele recente, de laborator, au dovedit că toţi indicatorii calitativi au un standard aproape unic, cu zero bacterii, caz rar pe întregul Glob. Se pare că, această apă își are originea dintr-un lac subteran imens.

Fenomene paranormale

Mai mulți oameni au menționat că în zona Munţiilor Bucegi se petrec fenomene paranormale. De exemplu, între anii 1994 şi 1998, în zona Bucegilor, s-au înregistrat mici zguduituri subterane zilnice, care aveau loc fix la orele 20.00 şi la 3.00 noaptea. Specialiştii au afirmat că e vorba despre fracturi ale scoarţei, dar n-au putut explica de ce s-au petrecut la ore fixe. Tot aici, s-au observat evenimente cel puțin stranii pe cer: curcubee strălucitoare în plin soare, fără să plouă, lumini ciudate, fulgere, scântei lungi de un metru în jurul Sfinxului.

Totul s-a schimbat în anul 2003

Vă mai amintiți de „Departamentul Zero” menționat anterior? Ei bine, acesta a fost convocat și s-a făcut poate cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor, “Tunelul de sub Sfinxul din Bucegi” care ar duce la “Amfiteatrul înregistrărilor eterne”.

Edgar Cayce spunea că în lume există 3 astfel de amfiteatre: unul se află în apropierea insulei Bimini (Bahamas, în Oceanul Atlantic, la 80 de kilometri de Peninsula Florida), altul în jungla din Yutacan (peninsulă a Mexicului), iar ultimul sub labele Marelui Sfinx din Egipt, toate plecând din tunelul central din mijlocul Bucegilor.

Nu știm dacă voi ați auzit, până acum, despre acest mare secret, însă cineva știe cu exactitate ce se petrece acolo și, poate, nu ne consideră suficient de pregătiți pentru a ni-l divulga. Un lucru este cert, Munţii Bucegi rămân un loc plin de mister!

Vezi și misterele “Pietrelor vii” din România pe care mulți nu le cunosc…

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.