"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Una dintre cele mai puternice rugăciuni al cărei efect se spune că se cunoaște la scurt timp de când ați început să o rostiți este cea a monahilor de la mănăstirea Frăsinei, supranumită și Athosul Românesc.

loading...

Pentru efectul dorit, rugăciunea se citește duminca, la miezul nopții și trebuie rostită până la îndeplinirea dorințelor!

Se citește cu o lumânare aprinsă alături

“Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc,Creator Divin, Tată şi Mama, şi Fiu deopotrivă, dacă eu şi familia mea, rudele mele, moşii şi strămoşii mei, Ţi-au greşit ţie, de la Creaţie şi până astăzi, te rog, Doamne, iartă-mă şi iartă-i,Doamne, te rog, şterge, purifică, curată, vindecă, îndepărtează toate amintirile dureroase, programele ascunse, energiile şi vibraţiile negative, eliberează-mă pe mine (prenumele) de toate programele negative din trecut, transformă toate aceste programe şi energii nedorite în lumina pură, din această viaţă, din oricare dimensiune până la esenţă fiinţei ……(prenumele) .

Te rog, Doamne, înlocuieşte aceste programe negative trimise în lumina cu programe de iubire necondiţionată, sănătate şi vitalitate maximă, prosperitate, abundenţă, iubire şi armonie.

Mă iert, mă iubesc, binecuvântez trecutul, prezentul şi viitorul pe numele……. Mulţumesc, Doamne, aşa este şi aşa va fi.

Amin”.

Citiți această rugăciune specială pentru sporul casei…

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.