"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Dacă vreți să vă purificați sufletul, să vă limpeziți mintea pentru că aveți de luat decizii importante și nu în ultimul rând pentru vindecare trupească, nu uitați ca în fiecare sâmbătă, în genunchi, în fața icoana Mântuitorului, să citiți cu toată dragostea și credința Psalmul 142!

Face adevărate minuni !

“Doamne, auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta; auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tau, că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta.

Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viata mea o calcă în picioare; făcutu-m-a să locuiesc în intuneric ca morții cei din veacuri. Mâhnit e duhul în mine și inima mea încremenită înlăuntrul meu.

PUBLICITATE

Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu ca un pământ încețoșat. Degrab auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu.

Nu-ți întoarce fața Ta de la mine, ca să nu mă asemăn celor ce se pogoară în mormânt. Fă să aud dimineața mila Ta, că la Tine mi-e nădejdea. Arată-mi calea pe care voi merge, că la Tine am ridicat sufletul meu. Scapă-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tau cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății.

Pentru numele Tau, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu. Fă bunatate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău.

PUBLICITATE

Amin!”.

Vedeți aici Ce psalmi trebuie să citiți pentru însănătoșire grabnică

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]