"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Pe numele real Vangelia Gushterova, cunoscută sub numele de Baba Vanga, una din cele mai celebre clarvăzătoare ale lumii a lăsat întru eternitate mai multe ritualuri folositoare omenirii.

loading...

Iată care este ritualul acesteia pentru a goni ghinionul și a obține bani. Se spune că toți cei care au folosit acest ritual, și-au împlinit dorințele.

De ce aveți nevoie

Potrivit Babei Vanga, femeia ale cărei preziceri au fost literă de lege pentru toată lumea, pentru a face ritualul care să vă aducă bani aveți nevoie de un ou de găină, trei monede, un castron în formă de triunghi și trei lumânări cumpărate de la biserică.

Monedele se pun în colțurile castronului, se așează lumânările, iar în mijlocul se pune oul. Ulterior, se rostește de 33 de ori: ”Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani.

Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, sclavul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat. Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”.

La final, se fierbe oul tare și se mănâncă. Înainte de a fi consumat, oul se rupe în două în dreptul frunții, moment în care se spune: ”Rup acest ou în două și aduc sporul la mine!”.

Citește aici despre cele 7 plante care atrag iubire, bunăstare și bogăție în casă și la locul de muncă!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.