"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Îți plac testele de personalitate? Dacă da, atunci trebuie să faci neapărat testul lui Dalai Lama. Ce ai de făcut la început? Să îți pui o dorință! Multe persoane susțin că dorințele le-au fost împlinite, după rezolvarea testului.

Nu  gândi că răspunsul tău este unul corect sau greșit, trebuie doar să fii sincer! La final, testul îți va spune ce fel de persoană ești și care sunt prioritățile tale, de care poate nu ești conștient.

Înainte să începi testul, pune-ți dorința și încearcă să o vizualizezi. Fii corect și nu trage cu ochiul la răspunsuri.

Deschide-ți sufletul și răspunde sincer. Ia o foaie de hârtie și un creion și scrie primul răspuns care îți vine în minte.

Răspunsul trebuie să fie unic!

Ți-ai pus dorința? Atunci putem începe!

Scrie pe foaie, animalele de mai jos, în funcție de preferințele tale:

– Vacă.

– Tigru.

– Oaie.

– Cal.

– Porc.

Scrie câte un cuvânt care descrie următoarele:

– Câine.

– Pisică.

– Șoarece.

– Cafea.

– Mare.

Mai jos ai cinci culori. Fiecare trebuie atribuită unei persoane care este importantă pentru tine și care te cunoaște foarte bine:

– Galben.

– Portocaliu.

– Roșu.

– Alb.

– Verde.

Scrie numărul tău preferat și ziua preferată din săptămână.

Acum rezolvarea!

Prima întrebare reprezintă prioritățile tale în viață.

Vaca reprezintă cariera,

tigrul înseamnă mândria,

oaia – dragostea,

calul – familia,

porcul – banii.

A doua întrebare spune câte ceva despre personalitatea ta și a celor dragi. Descrierea câinelui reprezintă personalitatea ta.

Pisica se referă la partenerul tău, șoarecele, la a dușmanilor tăi, cafeaua reprezintă viața ta amoroasă, iar marea, felul în care îți trăiești viața.

A treia întrebare arată ce înseamnă cei dragi pentru tine. Persoana pe care ai asociat-o cu nuanța de galben, va fi mereu în mintea ta.

Portocaliul este pentru cel pe care îl consideri un prieten adevărat. Roșu, pentru cineva pe care îl iubești cu adevărat, albul, sufletul tău geamăn, iar verdele, persoana de care îți vei aminti toată viața.

Numărul pe care l-ai notat reprezintă numărul de persoane pe care le poți pune să facă testul, iar ziua trecută pe foaie va fi exact momentul în care ți se va împlini dorința.

Ce spui, îl trimiți și prietenilor tăi?

Vedeți și un test rapid, de numai cinci minute, care vă prezintă așa cum sunteți cu adevărat!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.