"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Culoarea negru este considerată a fi o culoare a puterii. Când vine vorba de îmbrăcăminte, purtarea exclusiv a acestei nuanțe, semnalează dorința de a fi la putere.

Indiferent dacă este vorba de crearea unei distanțe sigure, încercarea de a-și proteja inima și sentimentele sau de a cere oamenilor respectul, îmbrăcămintea neagră poate trimite adesea un mesaj subconștient către alte persoane și către voi înșivă.

Culorile stimulează senzații diferite în creierul nostru și, de asemenea, modul în care răspundem la unele culori spune multe despre noi.

Oamenii care preferă să poarte haine negre sunt adesea percepuți, de ceilalți, ca fiind de succes, puternici, având grijă de ei înșiși și de aspectul lor și, poate, ușor nevrotici.

Sunt foarte emotivi, dar nu își scot în evidență sentimentele. În acest fel, ei încearcă să se protejeze pe ei înșiși, deoarece stabilitatea emoțională este foarte semnificativă pentru ei.

Mai mult decât atât, cei care poartă negru sunt adesea copleșiți și, de aceea, ar putea să se lupte mereu cu lipsa de concentrare și cu anxietatea.

Cu toate acestea, este interesant faptul că oamenii care poartă haine negre, în special femeile, doresc mai multe de la ele, decât au acum.

Experții în psihologia culorii afirmă că negru arată putere și prestigiu. Oamenii care poartă negru se iau foarte în serios, sunt foarte ambițioși și se așteaptă ca ceilalți să-i respecte.

Persoanele care poartă negru sunt extrem de impulsive, dar și sensibile. Culoarea negru este culoarea pe care oamenii o poartă atunci când vor să impresioneze pe cineva. Persoanele care poartă negru sunt deseori văzute ca persoane de încredere. Acestea sunt genul de oameni cărora le-ai transfera fără îndoială toate economiile și chiar le-ai mulțumiți pentru că ți-au dat șansa să facă ceva cu banii tăi…

Citește de ce purtăm haine negre după ce ne moare cineva drag!

Culoarea negru este, de asemenea, percepută ca cea mai atractivă culoare, ea transmite autosuficiență, siguranță și încredere extremă.

Cine altcineva poartă negru și numai negru?

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.