"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 5 =

5 × 3 =

Nu este ușor să întâlnești un om potrivit. Dar nu te grăbi să crezi că problemele profunde și neajunsurile se găsesc în interiorul tău.

Jurnalistul Chris Miller este convins că noi suntem cei care ne îngrădim dreptul la o relație frumoasă.

Dacă vrei să pui capăt acestei povestiri, cu final nefericit, vindecă-ți rănile și începe o nouă relație, fii fericit!

Iată care sunt obiceiurile care duc la incapacitatea formării unei relații durabile:

Aștepți un om inacceptabil

Toată lumea are acea dragoste care nu se întâmplă. Nu putem fi cu un om, dar e greu să acceptăm adevărul. Sperăm că într-o zi totul se va schimba și pierdem timpul. Nu ne apropiem de oameni și nu dăm șansa celor care ne pot deveni destin.

Presiunile exterioare

Dacă îți place un anumit tip de bărbat, acest lucru este normal. Gusturile sunt greu de schimbat. Însă nu încerca să elimini din viața ta o persoană doar pentru că nu se pliază pe toate cerințele tale, riști să pierzi pe cineva cu care poți construi un viitor comun.

Află care sunt uplurile din zodiac care NU se depart niciodată!

Miss în zona de comfort

Uneori trebuie să stai pe canapea, să pornești televizorul și să fii singură, dar nu abuza de asta. Dacă nu ajungi într-o situație în care poți întâlni oameni, ai puține șanse să întâlnești un bărbat. Este greu să te îndrăgostești dacă stai acasă.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.