"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

O listă cu lucrurile necesare la care poți începe să lucrezi de astăzi!

loading...

În această dimineață, am primit o scrisoare de mulțumire de la un cititor. Ea a spus că pagina noastră a ajutat-o ​​să se auto-motiveze, în timp ce lupta împotriva cancerului, în ultimele 18 luni.

Deși întreaga scrisoare a fost sfâșietoare și inspirată, acest lucru m-a făcut să mă opresc și să mă gândesc la viața mea:

“Când am aflat că aș putea avea cancer la sân, mi s-a întâmplat ceva ciudat … A fost ca și cum mi s-au dat ochi complet noi. Înainte de amenințarea unei posibile morți, am privit brusc la întreaga mea viață, mi s-a părut plină de culori și fericire.

Apoi am început să mă rog să am puterea de a lupta împotriva cancerului și să am mai mult timp să mă bucur.

Cred că este o decizie foarte îndrăzneață, aceea de a începe să îți trăiești viața cu adevărat. În mod constant amânăm totul pentru ziua de mâine. Apoi, înainte de a ne da seama de acest lucru, începem să ne întrebăm: “Cum a venit mâine atât de repede?”

Din fericire, pentru cititoarea noastră, ultima frază din scrisoare suna așa: “Mă bucur să vă spun că medicul meu oncolog mi-a dat un certificat în această dimineață, prin care îmi spune că sunt complet sănătoasă. În momentul de față nu mai am cancer! Vă sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că ați reușit să scrieți articole despre principiile pozitive ale vieții și acum sunt dornică să accept a doua șansă la viață.”

Așa că, trezește-te, cititorule! Trebuie să ne trezim cu toții!

Dacă citiți acest articol, înseamnă că nu este prea târziu. Luați-i exemplul și faceți astăzi începutul celei de-a doua vieți. Aveți timp să vă înțelegeți. Luați-vă timp pentru a înțelege ceea ce doriți cu adevărat de la viață și ce aveți cu adevărat  nevoie. Aveți timp să riscați. Luați-vă timp pentru a iubi, a râde, a plânge și a învăța. Viața este adesea mai scurtă decât pare.

Citește și o scrisoare de mulțumire, celei mai importante femei din viața mea, mama!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.