"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dragă mamă,

loading...

Mai întâi de toate, permite-mi să îți spun că mă situez dincolo de noroc, pentru faptul că te am ca mamă. Am fost binecuvântată să cresc alături de cea mai uimitoare persoană pe care am cunoscut-o vreodată.

Ești blândă, drăguță și frumoasă. Ești puternică și cu adevărat o luptătoare.

Ești minunată.

Când zâmbești, fața ta strălucește și sufletul meu se umple de căldură. Râsul tău este cel mai plăcut și mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată și când îl aud, întregul meu corp râde odată cu tine. Când simt atingerea ta, simt fiecare bătaie a inimii tale. Când mă îmbrățișezi, simt căldura, bunătatea și dragostea ta neegoistă, dragoste pe care numai o mamă o poate da.

Cu toate acestea, când ești tristă, sufletul și trupul meu suferă. Când îți faci griji, aș vrea să îți pot îndepărta povara. Când ești obosită, aș vrea să fiu eu în locul tău. Când plângi, aș vrea să am un bețișor magic care să-ți ia toată durerea, să dispară toate grijile tale și să ștergi toate amintirile dureroase.

Tu ești binecuvântarea mea, speranța mea, puterea mea, fericirea mea, comoara mea. Tu ești cea mai mare comoară pe care viața mi-a oferit-o vreodată. Tu esti lipiciul care ține totul unit…

Ești îngerul meu păzitor, vocea mea de rațiune, soarele meu, confidenta mea, profesorul meu. Tu ești prietena mea, doctorul meu, comediantul meu, majoreta mea, mâna mea dreaptă, geamăna mea.

Ești totul pentru mine…

Dă-mi puterea de a face față provocărilor cu încredere. Oferă-mi înțelepciune pentru a-mi alege cu grijă bătăliile. Tu îmi dai puterea de a fi cine sunt cu adevărat.

M-ai învățat să simt dragostea necondiționată. M-ai învățat ce înseamnă să fii puternic și rezistent chiar și atunci când tot corpul îmi plânge.

Mi-ai învățat că speranța poate fi găsită în locurile cele mai puțin așteptate. M-ai învățat că fericirea nu se găsește în lucruri scumpe, materiale și tranzitorii, ci în cele mai mici plăceri și detalii pe care le simțim și le vedem în fiecare zi. În oamenii care ne înconjoară. Dar cel mai important, în noi înșine.

Lista lucrurilor pentru care îți sunt recunoscătoare e lungă, dar voi încerca să scot în evidență cele mai importante:

Mulțumesc că ai fost mereu acolo pentru mine.

Tu ești întotdeauna acolo pentru mine când am nevoie de tine. Poți fi ocupată, obosită, să ai o zi proastă și să te simți tristă, dar ești întotdeauna acolo.

Îți mulțumesc pentru că ai rămas lângă mine atunci când vremurile au devenit dure.

Mă ajuți și mă sprijini chiar și când nu găsesc nicio speranță.

Pot fi îngrijorată, furioasă sau tristă, dar nu există nicio durere pe care nu o pot depăși atunci când văd chipul tău. Când simt atingerea ta. Când mă uit la ochii tăi. Totul este ușor și toată durerea dispare, când ești lângă mine. Când îți simt îmbrățișarea călduroasă și caldă. Pentru că îmbrățișarea ta durează mult după ce mi-ai dat drumul.

Îți mulțumesc pentru că ai fost cel mai mare ajutor al meu, umărul pe care am plâns, consilierul meu, liniștea nervilor mei și chiar bucătarul meu personal.

Mulțumesc că ai făcut față capriciilor mele. Mulțumesc pentru că mi-ai iertat greșelile.

Știu că adesea spun lucruri pe care nu vreau să le spun, apoi regret că te-am supărat și regretul este amar. Îți mulțumesc pentru că m-ai iubit și pentru că nu ți-ai pierdut încrederea în mine, în ciuda faptului că te-am dezamăgit de multe ori.

Îți mulțumesc pentru că mă susți întotdeauna și crezi în mine.

Mereu m-ai încurajat să-mi urmez obiectivele, pasiunile și visurile cele mai dificil de realizat. Pentru că tu crezi în mine chiar și atunci când ceilalți se îndoiesc de mine.

Mi-ai arătat cum să mă iubesc: cu toate defectele, ciudățeniile, nesiguranța și eșecurile mele.

Îți mulțumesc pentru că ești cel mai mare fan al meu, „partenerul meu în crimă”.

Mulțumesc că m-ai făcut să râd cum nicio altă persoană nu a făcut-o vreodată.

În cele din urmă, tot ce pot spune este că sper că într-o bună zi voi fi o mamă devotată și iubitoare pe măsura ta…

Vreau să îți aduci aminte că ești de neprețuit în toate aspectele. Esti bucuria sufletului meu si ești soarele zilelor mele.

Mulțumesc pentru toate acestea și pentru că ești lumina mea îndrumătoare. Mulțumesc pentru că m-ai iubit și pentru că ești prima dragoste a vieții mele!

Cu iubire,

Puiul tău!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.