"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dragostea nu este un substantiv, este un verb!

loading...

Bărbații sunt adesea foarte simpli și doresc să facă lucrurile cât mai simplu posibil. Bărbații nu exprimă foarte bine dragostea pe care o simt, mai ales în public, dar când o fac, nu este nimic mai frumos, deoarece vorbim despre sentimente pure .

Iată lucrurile pe care le fac bărbații doar pentru femeile pe care le iubesc!

Îi pasă de prietenii și familia ta

Bărbatul care te iubește cu adevărat,  cunoaște importanța familiei și a prietenilor, în viața ta. El înțelege importanța oamenilor pe care îi iubești. El se va afla în jurul familiei tale și va încerca să-ți facă familia fericită, pentru că fericirea lui este legată de a ta.

El este mândru de realizările tale

Acest bărbat va încerca să combine realizările tale, cu ale lui. El consideră că victoria ta este și a lui. El va simți tot ceea ce faci, ca fiind o realizare personală.  

Acordă atenție tuturor emoțiilor tale

Nu numai că te ascultă, ci îți respectă și gândurile și îți urmează sfaturile.

Fericirea ta este mai presus de toate 

El va face orice sacrificiu pentru fericirea ta. Ești mai presus de toate pentru el, te iubește, te respectă și ești în fruntea listei de priorități.

Se luptă cu tine

Lupta aici nu înseamnă un ring în care vă bateți realmente. Se va certa cu tine, dacă observă că îți încarci anumite principii și nu te va lăsa să accepți mai puțin decât meriți.

Îți va arăta partea lui vulnerabilă

Bărbaților nu le place să fie vulnerabili și nici nu le place să o arate, dar atunci când iubesc o femeie, nu se vor feri să le arate partea vulnerabilă.

Ești întotdeauna frumoasă pentru el

Există zile în care femeile nu sunt în cea mai bună stare, însă tot ceea ce face ca femeile să se simtă nesigure și mai puțin frumoase este lipsa de atenție a bărbatului. Un bărbat care te iubește, te va iubi în orice stare posibilă.

Luptă pentru dragostea ta

În această lume nu există nimic care ar putea opri o persoană care te iubește. El va lupta cu întreaga lume, dacă ești lângă el, va lua toate loviturile care vin spre tine.

Te iubește și se teme să te piardă, el se va confrunta cu orice să te țină lângă el.

Citește și vorbele care trădează faptul că partenerul nu vă mai iubește!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.