"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Într-o zi, după sute de ani, noile civilizații de oameni vor privi în urmă și se vor întreba ce se întâmpla cu noi. Nu ar fi surprinzător că internetul ar fi o dovadă a acestui fapt.

loading...

Internetul, un depozit a ceea ce este bun, rău, interesant, neinteresant, înfricoșător și ciudat despre noi, va determina ca viitorii cetățeni să-și pună mari semne de întrebare. Cauza este această tendință nouă și bizară: pasta de dinți pe sâni.

Ai citit bine. Drept dintr-un jurnal de școală gimnazială vine această metodă, care ar trebui să facă sânii unei femei să crească mai mari, mai fermi și mai ridicați. Vlogurile și YouTube-ul, sunt pline, desigur.

Doar un singur filmuleț a fost urmărit de 8 milioane de oameni. Este vorba despre o rețetă constituită din pastă de dinți, făină, castravete și ouă. Titlul videoclipului pretinde să facă sânii să se ridice în doar 5 zile, devenind în același timp mult mai fermi.

Un alt videoclip prezintă o combinație de pastă de dinți și vaselină, care se aplică pe sâni, inclusiv pe sfârcuri. După ce prepari amestecul, trebuie să îl aplici zilnic, pentru un anumit număr de zile și apoi boom, vei avea niște sâni mari. Femeile încearcă acest preparat, în speranța că formulele de pastă de dinți vor crește în mod magic țesutul mamar și vor întări ceea ce avem deja.

Nu știm cine a încercat, pe lângă acest vlogger experimentat, dar știm că nu funcționează. Repetăm: NU funcționează. În cazul în care nu ne credeți, Teen Vogue a vorbit cu dermatologul Dr. Susan Bard despre acest preparat viral:

“Acest lucru este absurd. Niciunul dintre ingredientele din aceste preparate nu are capacitatea de a crește țesutul mamar sau a tonifia. Aplicarea acestor amestecuri nu este lipsită de risc, deoarece poate provoca dermatită de contact. ”

Dacă vă uitați la avertismentul de pe etichetele de pastă de dinți, veți vedea o directivă care spune să nu înghițim pasta de dinți, de ce să riscați să o înghită sânii voștri?

Medicii spun că singurele metode care vă pot mări dimensiunea sânilor sunt hormonii, creșterea în greutate și operația de augmentare mamară. Și în ceea ce privește tonifierea? Exercițiile fizice pot ajuta enorm. Medicii ar prefera ca femeile să-și lase sânii așa cum sunt, fără tratamente de acest gen.

Deci, vă rugăm să folosiți pasta de dinți doar pentru a albi dinții!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.