"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen + 10 =

twelve + 5 =

Vreți să fiți mereu energici și sănătoși? Țineți cont de faptul că în funcție de anotimpul în care v-ați născut, trebuie să faceți anumite terapii. Iată care sunt acestea și cât de folositoare vă sunt.

loading...

Acupunctura li se potrivește celor născuți primăvara

Persoanele născute primăvara sunt de cele mai multe ori predispuse la afecțiuni ale sistemului nervos și digestiv și, de asemenea, pot avea probleme cu tensiunea și dureri de cap puternice. Acestora pot apela cu succes la aromoterapie, acupunctură, meloterapie și masaj pentru echilibrarea energiilor. Din rândul plantelor, le sunt indicate cele amărui dar și mentă, levănțică și păducel.

Reflexoterapie pentru cei care au venit pe lume vara

Chiar dacă un sistem imunitar destul de puternic, cei născuți vara pot avea probleme cu stomacul, inima dar și sistemul nervos, iar afecțiuni digestive se pot instala în perioadele de stres. Acestora le este indicată reflexoterapia, curele cu ape mineralizate dar și fitoterapie.

Cei născuți toamna trebuie să consume multă miere

Persoane echilibrate și active, cei născuți toamna pot fi predispuși la afecțiuni renale, urinare și ale organelor sexuale, motiv pentru care ar fi indicat să folosească cât mai mult mierea, dar și polenul și propolisul, dar și băile termale.

Cromoterapia le este de folos celor născuți iarna

Rezistenți la frig, cei născuți iarna, au frecvent probleme cu umiditatea excesivă și se pot îmbolnăvi de infecții virale, boli de piele, boli de oase. Cele mai bune tratamente pentru aceștia sunt acupunctura, cromoterapia, lumina polarizată dar și kinetoterapia.

Vezi aici Beneficiile terapiei cu vin roșu. Un pahar zilnic poate face minuni!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.