"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pentru multe femei, gândul de a ieși din casă fără un machiaj, pare a fi înspăimântător. Make-up-ul a devenit o latură intensă a culturii noastre, iar  femeile, în fiecare dimineață, o practică cu mândrie. Makeup-ul  este partea din rutina feminină pe care trebuie să o îndeplinească înainte de a ieși din casă.

Dar există și acele femei care nu poartă machiaj, iar această tendință câștigă popularitate…

Nimic de ascuns, nimic de care să-ți fie frică

Există motive bune pentru a petrece o zi fără machiaj:  mai multe studii științifice au arătat că femeile care nu poartă machiaj sunt mai fericite. Ca și cum nu ar avea nimic de ascuns, atât pe față, cât și în cazul altor situații din viață. Se crede că femeile care poartă machiaj, ascund ceva , un coș sau un loc pigmentat.

O femeie care nu poartă machiaj înțelege că nimeni nu este perfect. Dar, în ciuda acestui fapt, se simte confortabilă în pielea ei. Și  acest lucru lărgește granițele.Imaginați-vă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea lunară a fondului de ten și tot ce trebuie să faceți dimineața  este  să vă ridicați, să vă spălați și să plecați.

PUBLICITATE

Riduri, pistrui, coșuri: toate fac parte din noi

Când vă petreceți timp privindu-vă în oglindă, observați mici imperfecțiuni, însă pteți pune în balanță, „am riduri” sau „am ochi frumoși”.Deși este posibil să fii înclinată să cauți defecte în tine, femeile puternice, care preferă să renunțe la machiaj, găsesc doar avantaje în aspectul lor fizic.

În cele din urmă, toată lumea are riduri, pistrui, coșuri și păr facial. Totul face parte din cine suntem cu adevărat. Femeile fericite știu acest lucru.  Și de ce nu?

Dumnezeu ți-a dat această față cu un motiv.

PUBLICITATE

Experiment

Dacă vă gândiți să renunțați la machiaj, încercați acest mic experiment. Vă va arăta cât de confortabil vă puteți simți în pielea voastră.

Stați în fața oglinzii și priviți 10 minute la toate caracteristicile feței. Fiți atente la tonul pielii și la pistrui. Uitați-vă la cum arată ochii și linia buzelor. Nu aveți nevoie de mult timp pentru a vedea că sunteți frumoase. Și dacă încă nu sunteți sigure, nu vă simțiți confortabile fără machiaj, încercați să petreceți o scurtă perioadă de timp fără el.

Începeți cu respingerea rimelului, încercați să aplicați un luciu de buze transparent în loc de ruj. Utilizați o bază tonică ușoară, nu aplicați o mulțime de produse pe față. Utilizați nuanțe neutre.

PUBLICITATE

O femeie puternică se simte bine cu aspectul ei natural

Femeile puternice sunt fericite din mai multe motive. Unul dintre ele este că se simt bine în pielea lor. Este poate ceea ce mulți bărbați caută, dar nu reușesc niciodată să găsească. Femeilor le este greu să se relaxeze și să fie mulțumite cu cine sunt, dar o femeie puternică se poate uita în oglindă și să fie mândră de cine este ea.

Dacă vrei o femeie ca mine, trebuie să știi asta!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]