"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

De când e lumea și pământul, atunci când apare dragostea, își face loc și gelozia. Doar că, atunci când este dusă la extreme, aceasta poate provoca anumite drame. Și totuși, puțină gelozia e extrem de benefică, spun oamenii de știință. Cu o singură condiție: să știți când s-o arătați.

Nu răspundeți la primul apel

Unul dintre lucrurile pe care bărbații le adoră la o femeie este eleganța. Dar atenție! Nu fiți vulgare, pentru că atunci bărbatul nu va mai avea acea mica doză de gelozie că veți fi curtată de alții, ci se va îndepărta ușor, dar sigur.

Nimic nu-l va face pe bărbatul din viața dumneavoastră mai gelos ca momentul în care vă vede că flirtați cu altcineva. Nu strică să mai faceți asta din când în când, spun oamenii de știință, dar cu mare grijă. Iubitul trebuie să primească toată atenția de la dumneavoastră.

Ce simte un bărbat când iubita nu-i răspunde la primul apel? Cu siguranță, un mic sâmbure al geloziei se va instala în sufletul său. Mai mult decât atât, pentru a-l pune pe gânduri nu-l întrebați niciodată ce faceți la sfârșit de săptămână, lăsându-l pe el să aleagă și nu-l stresați ca să obțineți un răspuns la întrebarea ce simte pentru dumneavoastră.

Lucrurile bune se construiesc încet. Trebuie să fiți însă foarte atente! Gelozia în doze bune este senzațională, dar când depășește anumite limite poate fi un mare pericol. Iar dacă domnul și-a dat seama că ați făcut toate aceste lucruri doar pentru a-i capta atenția, s-ar putea să nu fie deloc bine.

Vezi aici de ce Lipsa de iubire este diagnosticul, nu depresia!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.