"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Orice femeie are o colecție de genți de piele, de care se simte foarte mândră. Chiar dacă sunt extrem de rezistente, specialiștii spun că și acestea au nevoie de o îngrijire corespunzătoare pentru a-și păstra aspectul plăcut. Iată cele mai bune metode de a îngriji gențile de piele.

loading...

Păstrați-le departe de soare

De la bun început, trebuie știut că o geantă de piele trebuie depozitată în locuri unde nu e frig, umezeală dar nici soare. Cel mai bine ar fi să alegeți un dulap iar pentru a-și păstra forma, umpleți-le cu bucăți de hârtie. Cea mai bună metodă de a depozita o geantă de piele rămâne un sac de bumbac.

În altă ordine de idei, trebuie să aveți grijă ca fixativul sau parfumul pe care-l aveți în geantă să nu se verse în interiorul acesteia pentru că va afecta pielea și vă va fi extrem de greu să o curățați. Sub nici o formă nu trebuie să folosiți apă pentru a vă curăța geanta de piele.

În cazul în care geanta s-a udat, e necesar să o lăsați să se usuce singură, la temperatura camerei. Dacă geanta este din piele întoarsă, îndepărtați umezeala cu un prosop, apoi lăsați să se usuce. Întotdeauna când vă curățați geanta, nu trebuie să uitați nici de interiorul acesteia. Praful, firmiturile și alte resturi aruncate acolo, pot să deterioreze pielea.

Vezi aici de ce telefonul mobil este plin de bacterii și metodele corecte de a-l curăța pentru a nu contracta boli!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.